Команда Компаніївського району тріумфувала в обласних змаганнях “Захисник Кіровоградщини”

Учора, 14 жовтня, у День захисника України, в місті Долинська, на нещодавно відремонтованому стадіоні “Колос” підвели підсумки фінального етапу обласних змагань “Захисник Кіровоградщини”.

Старшокласники з 21 району області, продемонстрували свою майстерність у стрільбі, подоланні смуги перешкод, силових вправах, розборі та зборі автоматичної зброї.
Учасників змагань привітав голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко. Звертаючись до школярів, він наголосив, що сьогоднішній день, День захисника України, є справжнім святом всього українського народу, а незламний дух українців є запорукою розбудови вільної європейської країни.
Очільник області відмітив, що проект «Захисник Кіровоградщини» не має за мету виховання майбутніх військових, головне його завдання – виховання справжніх патріотів держави – сильних, здорових молодих людей, які знають і поважають духовні цінності, історію та традиції українського народу.
Разом із головою Долинської райдержадміністрації, Сергій Кузьменко вручив відзнаки та нагороди призерам змагань – командам з Компаніївського, Петрівського та Устинівського районів, а усім учасникам – пам’ятні подарунки.
за матеріалами сайту Кіровоградської ОДА
Поширити:

Залишити коментар:

коментар