У Кропивницькому стартував міжнародний волонтерський марафон «Мрія не старіє»

умовне фото

Команда волонтерів з 12 міст України, Мінська і Новосибірська планує за півроку реалізувати 300 мрій літніх людей.

Презентація проекту та безкоштовний показ фільму «Поки не зіграв в ящик» пройде 15 жовтня одночасно у всіх містах, які приймають участь у проекті. У Кропивницькому захід відбудеться в Синагозі (вул. ЧМІЛЕНКО 90/40). Початок о 20.00.

У проекті «Мрія не старіє» є мрійники і чарівники. Мрійники – це люди у віці 60+. Чарівники – це людина, група людей або компанія, які готові реалізувати мрії або профінансувати їх. При цьому мрії стосуються тільки самих мрійників і не стосуються здоров’я. Команда волонтерів при цьому стає сполучною ланкою між мрійниками і чарівниками – пошук мрійників, публікація мрії на сайті і в соціальних мережах, пошук чарівників, реалізація мрії і зйомка відео.

 «Наша місія – примножити кількість щастя і радості в світі, закликати людей не відкладати мрії на потім і показати старшим людям, що вони важливі і про них піклуються,» – підкреслює засновник проекту Євгенія Малицька.

Саме з метою закликати молодь не відкладати мрії «на потім» і проводиться кінопоказ «Поки не зіграв в ящик». Цей фільм допомагає переглянути своє життя і зрозуміти, що насправді хочеш зробити.

Організатор проекту «Мрія не старіє» – всеукраїнська волонтерська мережа «Community». Проект спочатку проводився в Харкові, потім підключилася команда з Одеси, після чого волонтери з інших міст вирішили приєднатися до проекту. За рік існування проекту вдалося втілити 30 мрій в життя, так що мета в 300 мрій за півроку з одного боку амбітна, з іншого – досяжна спільними зусиллями.

Контактна інформація:

https://vk.com/mechtanestareetukraine

https://www.facebook.com/mechtanestareetukraine/

Тетяна Рябченко, PR-координатор проекту

ryabchenko.tatyana@gmail.com

067 579 82 15

Поширити:

Залишити коментар:

коментар