За тиждень кропивничани “затримали” трьох п’яних водіїв

Завдяки допомозі небайдужих громадян патрульні продовжують виявляти нетверезих водіїв.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Кропивницького.

Від початку тижня патрульні виявили 10 нетверезих водіїв на вулицях обласного центру, з них 3-х любителів оковитої допомогли затримати небайдужі громадяни.

11 жовтня, близько 18-ї години, на службу 102 зателефонував чоловік і повідомив, що на території Клинцівського авторинку водій Mitsubishi Pajero вживає алкоголь і збирається від’їжджати з місця. Патрульні зупинили 64-річного водія на вулиці Кропивницького. Порушник зізнався, що випив лише 150 грамів горілки і навіть перепросив за свій вчинок. Алкотестер показав результат 1,61 проміле алкоголю в крові, що у 8 разів перевищує норму.

На водія склали протокол за ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Схожа ситуація сталася 12 жовтня. На вулиці Соборній до патрульних звернувся громадянин і розповів, що центральними вулицями пересувається автомобіль ВАЗ-2107 і створює небезпечну ситуацію на дорозі. Близько 15-ї години даний транспортний засіб було виявлено на вулиці Героїв України. Алкотестер показав результат – 2,21 проміле алкоголю в крові, що в 11 разів перевищує норму. На 32-річного водія патрульні склали адмінпротокол за ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Управління патрульної поліції дякує небайдужим громадянам, які повідомляють про правопорушення. Закликаємо і надалі бути свідомими і пам’ятати, що безпека на дорозі – понад усе!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар