Сьогодні в ефірі всеукраїнського телеканалу покажуть, хто відпустив на волю прокурора Душинського

фото gre4ka.info

Сьогодні, 12 жовтня, в ефірі телеканалу 2+2 покажуть розслідування про те, яким чином екс-прокурор Анатолій Душинський опинився на волі, відбувши лише півроку терміну покарання за вбивство 17-річного мешканця Кропивницького Олександра Богатирьова.

Про це на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук написав журналіст програми “Люстратор 7.62” Володимир Тимофійчук.

Нагадаємо, прокурор Анатолій Душинський у жовтні 2013 року на пішоходному переході насмерть збив 17-літнього хлопця Олександра Богатирьова. Після смертельного наїзду водій втік, авто заховав, але не помітив, що на місці злочину залишився номерний знак. Міліціянти швидко знайшли злочинця, у крові якого виявили алкоголь. Однак беззаперечні докази його причетності до вбивства не пришвидшили хід розслідування.

Правоохоронці понад рік намагалися “зам’яти” справу, і лише під тиском громадськості прокурора все ж таки засудили до семи років позбавлення волі.

Однак, нещодавно жителі міста знову забили на сполох, вбивцю “тишком-нишком” випустили з в’язниці, фактично порушивши законодавство. До речі, колишній прокурор відбував термін на Полтавщині, тому про його звільнення родичі загиблого не знали.

Подробиці резонансної справи дивіться сьогодні о 19:20 на 2+2 у програмі “Люстратор 7.62”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар