Патрульний поліцейський з Кропивницького взяв участь у марафоні «Wizz Air Kyiv City Marathon 2016»

Інспектор патрульної поліції Кропивницького Сергій Ткаченко цієї неділі вдруге став учасником щорічного Київського міжнародного марафону «Wizz Air Kyiv City Marathon 2016».

Про це повідомляється на сторінці Патрульна поліція Кропивницького у соцмережі Фейсбук.

Цього року спортивний захід став наймасовішим за всю історію: 6 300 спортсменів та любителів з 50 країн світу вийшли на старти своїх дистанцій. Ні дощ, ні прохолодна погода не стали на заваді біговій події року. Маршрут марафонської дистанції в одне коло пролягав центром Києва. Він починався з Хрещатика, далі учасники бігли повз Києво-Печерську Лавру, музей Великої Вітчизняної війни, Михайлівській собор та інші мальовничі місця Києва.

«Я не ставив собі за мету стати першим у своїй віковій категорії. Участь у подібних марафонських заходах приносить мені величезне задоволення. Температура повітря була близько 6 градусів, до того ж злива і дощ, але всі ці фактори лише стимулювали мене, як спортсмена. В цьому році я пробіг 21 км за 1 годину 42 хвилини, а в 2014 році – подолав 42 кілометри за 4 години. Я задоволений своїми результатами», – коментує Сергій Ткаченко.

Ще одна марафонська дистанція у житті Сергія подолана: у загальній турнірній таблиці Сергій Ткаченко став 56 із 390 учасників у «Wizz Air Kyiv City Marathon 2016». В найближчому майбутньому Сергій мріє здобути звання кандидата у майстри спорту з легкої атлетики.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар