У Кропивницькому спецінспекція склала протокол на школу, яка на власній території утилізувала будівельне сміття

Спецінспекція у Кропивницькому склала протокол на завідуючого господарством 18-ї школи за те, що на території навчального закладу викидали будівельне сміття.

Про це журналісту Першої електронної повідомив заступник начальника спецінспекції Олександр Брюховецький.

Нагадаємо, про цей випадок редакції Першої електронної повідомила читачка нашого сайту, яка зафіксувала подію на фото і відео. Про цей факт тоді було повідомлено заступника начальника спецінспекції Олександра Брюховецького, який пообіцяв розібратися у ситуації.

Як розповіли у спецінспекції, завгосп школи відмовлялась підписувати протокол, який склав інспектор, мотивуючи це тим, що вони сміттям закидали яму. Проте, згодом, вона підписала документ. Тепер, рішення про покарання завгоспу має розглянути адмінкомісія у міськраді.

Зазначимо, що читачка нашого сайту, яка повідомила про це порушення, стверджує, що там не було ніякої ями.

“Немає там ніякої ями. Я кожен день там проходжу. Просто зверху землі насипом висипали”, – пише читачка у коментарях до попередньої статті на нашому сайті.

Інший читач Першої електронної Юрій обурився через таке свавілля адміністрації школи, і додав ще одну світлину цієї купи сміття.

“Хіба це матеріал, щоб закрити яму? Це серйозне екологічне порушення закопувати стільки сміття на території міста. Тим більше, школи. Нехай би цегла, чи бетон битий і т.п. Але лінолеум, поліетилен!”, – пише Юрій.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар