Кропивничан учитимуть лідерству та майстерності аргентинського танго

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кропивницькому в коворкінгу «KOWO» проведуть Школу громадського діяча у суботу-неділю, 22-23 жовтня – повідомляють у регіональному осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив».

«Школа полягає в тому, що два дні з ранку до вечора спікери – ФРІшники з багаторічним стажем – з усієї України ділитимуться своїм досвідом і розповідатимуть, як стати справжнім громадським діячем. Зокрема, будуть масивні блоки з проектного менеджменту і тайм-менеджменту, інтенсивні тренінги з лідерства й ораторської майстерності, по співпраці ЗМІ з правоохоронними органами. Під кінець буде особливий бонусний захід – тренінг з аргентинського танго», – каже координатор заходу Дмитро Бабак.

Організатори запрошують усіх, хто бажає розвиватися.

«Чекаємо усіх, хто бажає реалізувати себе в третьому секторі влади, тобто, в громадській діяльності. Ця школа – експрес-навчання, яке допоможе людині, в якої є ідея, знайти ключі до її втілення. Зі свого боку ми надаємо весь необхідний кейс знань і корисних контактів», – додав Бабак.

Спікери вчитимуть учасників:

– організовувати проекти;

– ораторської майстерності;

– магії керування часом та лідерству;

– співпраці з владою;

– проведенню медіа-кампаній та співпраці зі ЗМІ;

– пошуку ресурсів на проекти;

– майстерності аргентинського танго.

Початок тренінгів о 9:00. Кінець – о 19:00.

Для участі у Школі треба заповнити анкету.

pOC-Roiw8jo

Місце проведення: м. Кропивницький, провулок Василівський, 10, 5 поверх, (Креативний ІТ-простір «KOWO»).

Офіційна сторінка заходу.

Координатор заходу: 066-616-51-28 (Дмитро).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар