На Кіровоградщині у 2016 році реконструйовано 7,8 км лісових доріг

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація persha.kr.ua

За 2016 рік лісогосподарськими підприємствами Кіровоградщини проведено поточний ремонт лісових автомобільних доріг протяжністю 7,8 км (при плані 6 км).

На виконання доручення Держлісагентства України, проведено поточний ремонт лісових автомобільних доріг протяжністю 7,8 км (при плані 6 км). Половину усіх лісових доріг серед підприємств облуправління реконструйовано Чорноліським лісгоспом (4 км). Оникіївський лісгосп відремонтував 1,7 км доріг, Олександрівський – 1,1 км, Голованівський – 1 км.

 «Реконструкція існуючих лісових доріг дозволяє працівникам лісгоспів полегшити доступ до ділянок, де відбувається догляд за культурами або проводиться заготівля стиглого лісу. А відтак – знизити затрати, – зазначає начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко. – Важливим аспектом у поліпшенні стану лісових доріг є також створення  більш сприятливих умов для охорони та захисту державного лісового фонду від пожеж та від порушників лісового та мисливського законодавства».

Відновлення мережі лісових транспортних артерій на Кіровоградщині триває з 2010 року. За цей період реконструйовано лісових автомобільних доріг протяжністю 40,7 км.

 

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар