Більше півсотні поліцейських Кіровоградщини не пройшли переатестацію

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Міністр внутрішніх справ оприлюднив попередню статистику за результатами переатестації особового складу Нацполіції. Очільник відомства повідомив, що 26% керівного складу міліції – звільнено, не пройшло випробування – 14% міліціонерів. 61 поліцейський Кіровоградщини не пройшов переатестацію

«Завершено перший етап очищення. Хворобливий, непростий і не останній: працює внутрішня безпека, Громадська рада МВС, впроваджуються програми перепідготовки», – наголосив Арсен Аваков.

Загалом із структури Нацполіції Кіровоградщини 61 людина не пройшла атестацію. Серед керівництва вищої ланки  атестацію не пройшли 23% поліцейських  – 31 особа. Серед керівництва середньої ланки така частка складає 6% – 147 поліцейських. Із 1663 правоохоронців, які проходили переатестацію, 115 – було рекомендовано до підвищення на посаді, 143 – до пониження.

(фрагмент презентації)

Скриншот 05.10.2016 160650.bmp

Загалом передбачається, що штат співробітників Нацполіції загалом по Україні буде складати 130 тисяч чоловік, з яких 118 тисяч – поліцейських, інші – цивільні держслужбовці.

За попередніми підсумками, 5 257 осіб – не пройшли атестацію і були звільнені, 4 766 рекомендовані до пониження в посаді, 4 479 – рекомендовані комісіями до підвищення в посаді.

Остаточні результати переатестації будуть оприлюднені після кінцевої звірки у  вигляді поіменних списків. Крім того, окремо будуть підбиватися підсумки по спецпідрозділам, що несуть службу у зоні АТО.

«Результати переатестації бійців добробатів МВС будуть проходити особливим порядком, адже пов’язані з процесом ротації в зоні АТО», – зазначив міністр внутрішніх справ.

За матеріалами сайту МВС України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар