Мешканців одного з мікрорайонів Кропивницького не попередили, що на 4 дні відключать газ

© volynnews.com

У Кропивницкому мешканцям мікрорайону Стара Балашівка на 4 дні відключили газ. Але не всі кропивничани були проінформовані про це.

Як повідомляє сайт ВАТ”Кіровоградгаз”, відключення сталося через ремонтно-профілактичні роботи систем газопостачання за адресою вул. Залізнична 1-а. Повідомлення з адресами, які з 3.10.2016 року по 7.10.2016 року будуть відключені від газопостачання було розміщено на сайті підприємства ще 29 вересня, проте, як виявилось, не всі мешканці мікрорайону знали про відключення.

Так, до редакції Першої електронної зателефонувала обурена мешканка Старої Балашівки, і розповіла, що дізналась про планові відключення, коли газ вже відімкнули. Кропивничанка здивована таким ставленням до людей, і не розуміє, як їй тепер бути. Через відсутність газу, у її помешканні немає гарячої води, і немає на чому приготувати їжу.

Задля того, аби дізнатися про причини такого недопрацювання, журналіст Першої електронної понад 10 разів телефонував за номерами вказаними на сайті ВАТ”Кіровоградгаз”, але всі лінії були постійно зайняті.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар