У Кропивницькому привітали ветеранів

Сьогодні, 30 вересня, у міській раді Кропивницького відбулися урочистості з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана в Україні. 

Про це повідомляє сайт КМР.

Вже за традицією напередодні Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана у міську раду запросили учасників клубу “Ветеран”, щоб засвідчити повагу людям, за спиною у яких великий життєвий шлях. Це покоління, яке вистраждало під чорним крилом голодоморів, яке вистояло криваве пекло Другої світової війни, пережило утиски та переслідування, яке відбудувало зруйноване і допомагає нам творити майбутнє.

– Літній вік людини – зовсім не означає, що вона вже на багато що не здатна. Якраз навпаки: те, що може літня людина, не завжди здатна зробити молодша. І мова зовсім не про сили і енергію, яка властива молодому поколінню, але про досвід і терпіння, наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, ментальної гнучкості й толерантності, яка присутня в достатку у більшості літніх людей, – зазначила у своєму привітанні Наталія Дзюба. – Вся увага міської влади Кропивницького спрямована на вирішення проблем літнього покоління. Наше цивілізоване суспільство – це суспільство для всіх поколінь. Нашими спільними зусиллями цілком можливо забезпечити не тільки довше, але і якісніше життя.

З нагоди відзначення Дня ветерана України заступниця міського голови вручила грошову допомогу 93 ветеранам війни та праці у розмірі 500 гривень кожному.

Міська організація ветеранів України також відзначила свої колективи за активну і плідну працю з ветеранами, постійну турботу і увагу у вирішенні їх соціально-побутових проблем, участь у героїко-патріотичному вихованні молоді, організацію культурного дозвілля з мешканцями мікрорайону, удосконалення волонтерського руху, досягнення високих показників у огляді-конкурсі первинних організацій міста у 2016 році.

Голова організації ветеранів Кропивницького Володимир Зуєв вручив грамоти кращим первинним організаціям. Це:Колектив первинної організації квартального комітету № 4 Ленінського району м. Кіровограда Кіровоградської міської організації ветеранів України. Голова – Балашова Любов Павлівна.

Колектив первинної організації «Ліки Кіровоградщини» Кіровоградської міської організації ветеранів України. Голова Сафонова Юлія Григорівна.

Колектив первинної організації селища Нове Кіровоградської міської організації ветеранів України. Голова – Ємець Лариса Володимирівна.

Колектив первинної організації шахти «Інгульска»  Кіровоградської міської організації ветеранів України. Голова – Шуміхін Борис Федорович.

Колектив первинної організації Національної льотної академії України  Кіровоградської міської організації ветеранів України. Голова – Куліш Валерій Олександрович.

Колектив первинної організації ПАТ «Червона Зірка» Кіровоградської міської організації ветеранів України. Голова – Пушкаренко Алла Олександрівна.

Музичні привітання ветеранам обласного центру прозвучали від міського професійного духового оркестру, хореографічного ансамблю “Посмішка”, хору “Діти війни” та аматорського хору “Ветеран”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар