Громадський транспорт Кропивницького зупинятиметься лише у визначених місцях?

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація
Кропивничани звернулися до міської влади, щоб ті зобов’язали водіїв громадського транспорту зупиняти маршрутки лише на зупинках. 
Відповідне звернення було зареєстровано в Єдиній системі місцевих електронних петицій.
Текст петиції подано без редакції:
“Зобов`язати громадський транспорт , зокрема маршрутне таксі (маршрутки) ! зупинятися для посадки висадки пасажирів тільки на передбачених привалами дорожнього руху ЗУПИНКАХ! ( біля зупинок передбачені пішохідні переходи ) так як маршрутки зупиняючись де завгодно ! порушують правила дорожнього руху !!! , чим часто створюють аварійні ситуаціі , а також пішоходи котрі виходять з цих маршруток наражають на небезпеку себе та водіїв інших транспортних засобів, тим що переходять дорогу у не облаштованих для цього місцях ( не на пішохідних переходах) особливо в темну пору доби”
Дата початку збору підписів:

До кінця збору підписів залишилось:

Підписати петицію можна тут.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Громадський транспорт Кропивницького зупинятиметься лише у визначених місцях?

  1. По перше, така вимога незаконна.
    По друге мотивація яка примітивна: “пішоходи котрі виходять з цих маршруток наражають на небезпеку… тим що переходять дорогу … не на пішохідних переходах”.
    Запрошую Юрія Курченка вийти на облаштованій зупинці і показати де шукати пішохідний перехід (проїхатися на маршрутці № 27, 55, 77 через ковалівський міст і вийти на Ковалівці, на зупинці напроти автосалону “Volkswagen”).

Коментарі заборонені.