У неділю в Кропивницькому виступатиме одеський «Дюк-Тайм»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото akkerman.fm

2 жовтня в залі Кіровоградської обласної філармонії відбудеться концерт гурту «Дюк-Тайм» м. Одеса. Початок о 18.00. Живий звук. Довідки за телефонами: 066-235-93-41, 24-12-03.

Вокальний секстет «Дюк-тайм» був створений у 2004 році в Одесі. У нинішньому складі існує з 2005 р.

Всі солісти – професійні музиканти. «Дюк-Тайм» – це чоловічий вокальний секстет (три баритона, два тенора, бас). Музичний напрям, в якому працює група, досить рідкісне за формою явище.

Даний колектив головним принципом своєї творчості обрав наступний критерій – виконувати тільки «справжню» музику: від фолку і Моцарта, до «Beatles» і «Queen». Це і пропагування українського фолку та світової популярної музики, а також авторські твори в традиціях джаз-фольку, джаз-року, поп-музики, популярних сучасних музичних напрямків і в жанрі музичної ексцентрики.

Найголовніша музична особливість колективу – це те, що група «Дюк-Тайм» абсолютно всі твори виконує в стилі «acapella» (іншими словами, група завжди працює «наживо» і не використовує ніяких фонограм), що є практично унікальним явищем в сучаній естраді.

дюк тайм

Поширити:

Залишити коментар:

коментар