Через три дні у Кропивницькому відкриється найбільша виставка України

Через три дні, 29 вересня, у Кропивницькому відкриється Міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO-2016, яка на сьогодні є найбільшою в Україні ‒ виставкова площа налічує більше 90 000 кв.м. Виставка триватиме протягом трьох днів.

На AGROEXPO-2016 новинки сільгосптехніки світових та вітчизняних брендів можна буде побачити безпосередньо в роботі в полі на спеціальному полігоні. Також планується проведення тест-драйву тракторів, де кожному бажаючому буде надана можливість в якості водія випробувати зразки сучасного тракторобудування.

У 2016 році AGROEXPO розширили новою експозицією ‒ виставкою племінних порід тварин та птиці (два нових павільйони загальною площею 2000 кв. м.).

Всі три дні виставки супроводжуватимуться широкою діловою програмою: панельні дискусії профільних організацій, семінари із залученням визнаних експертів, “круглі столи” і т.д. Крім того, у перший день AGROEXPO відкриється Центрально-український інвестиційний форум, в рамках якого пройде панельна дискусія Міністерства аграрної політики та продовольства України на тему “Пріоритети розвитку національної економіки в умовах інтеграції у світовий економічний простір”.

На другий день роботи виставки “AGROEXPO-2016”, 30 вересня, гостей зустрічатиме “Покровський ярмарок”. У перший день ярмарку на відвідувачів чекає “Свято вареників”, а також виступи  народних колективів. Конкурс “Гарбуз-велетень” та конкурс короваїв проходитимуть у два тури. Перший тур пройде у перший день ярмарки, а другий тур ‒ на другий день. Переможець конкурсу “Гарбуз-велетень”, як і в минулому році, отримає від організаторів супер-приз ‒ телевізор.

Організаторами виставки виступають: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Торгово-промислова палата України, Федерація роботодавців України, Національна академія аграрних наук України, Асоціація підприємств-виробників техніки та обладнання для АПК “Украгромаш”, ВГО “Українська асоціація аграрних інженерів”, Кіровоградська облдержадміністрація.

Нагадаємо, що торік у агропромисловій виставці “AGROEXPO” взяли участь 450 компаній, експозиції яких зайняли сумарну площу 86 200 м². Загальна кількість відвідувачів за три дні виставки склала більше 19 тисяч осіб.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар