Кропивницький залишився без секретаря міськради

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Щойно у сесійній залі міськради Кропивницького закінчилось голосування за звільнення секретаря міськради Сергія Бойка із займаної посади. За звільнення Сергія Бойка проголосували 23 депутати.

Нагадаємо, колективний депутатський запит про внесення питання про звільнення секретаря міськради внесли депутати фракції “Наш край”. Питання з третього разу поставили у порядок денний.

Нагадаємо, питання про звільнення Сергія Бойка з посади секретаря міської ради ініціювала фракція “Наш край”. Відразу питання не набрало голосів, щоб включити його у порядок денний. Потім, з другого разу, його таки внесли. Після чергової перерви депутат Володимир Зайченко вніс пропозицію вдруге повернутись до питання включення його у порядок денний, і “за” проголосували 22 депутати. Рішення у цьому питанні було прийнято в результаті таємного голосування.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар