Через питання звільнення секретаря міськради Кропивницького, троє членів лічильної комісії склали повноваження

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Члени лічильної комісії міської ради Кропивницького Михайло Демченко, Роман Колісніченко та Віталій Пінчук заявили про небажання надалі перебувати у комісії.

Своє рішення вони пояснили тим, що питання про звільнення Сергія Бойка з посади секретаря міської ради, яке наразі лічильна комісія має провести, є порушенням регламенту міськради.

Замість Демченка, Колісніченка та Пінчука, депутати обрали до лічильної комісії Григорія Сергієнка, Анну Ніжнікову та Валентину Яремчук.

Наразі у засіданні оголошена перерва, для обрання голови лічильної комісії, оскільки раніше ним був Михайло Демченко.

Нагадаємо, питання про звільнення Сергія Бойка з посади секретаря міської ради ініціювала фракція “Наш край”. Відразу питання не набрало голосів, щоб включити його у порядок денний. Потім, з другого разу, його таки внесли. Після чергової перерви депутат Володимир Зайченко вніс пропозицію вдруге повернутись до питання включення його у порядок денний, і “за” проголосували 22 депутати.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар