У Кропивницькому вшанували пам’ять легендарного вогнеборця Миколи Єрмакова

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 22 вересня, в Управлінні ДСНС відбулися жалобні заходи з нагоди 77-ї річниці з дня народження колишнього керівника відділу пожежної охорони Кіровоградщини полковника внутрішньої служби Миколи Івановича Єрмакова.

Легендарний вогнеборець пішов з життя 8 квітня 2015 року, але світла пам’ять про нього житиме завжди. Свою шану наставнику та заслуженому ветерану висловив начальник Управління ДСНС полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк, рідні, ветерани та нинішні працівники Управління ДСНС. Під час зібрання відбулася церемонія покладання квітів до меморіальної дошки на честь Миколи Івановича Єрмакова.

Словами важко передати міру вдячності нащадків за його великі справи. Під керівництвом  Миколи Івановича з 1982 по 1993 рік було збудовано 11 пожежних депо, нинішню будівлю Управління ДСНС, встановлено 15 радіомачт, значно покращилося технічне оснащення підрозділів. Навіть вийшовши на пенсію, він завжди цікавився життям колективу та залишався моральним авторитетом для кожного працівника служби. Під час великої пожежі на газовому родовищі Дніпропетровщини у 1979 році вдалося запобігти людським жертвам. За вміле керівництво діями підлеглих та особисту мужність Микола Іванович був нагороджений медаллю «За відвагу на пожежі». На жаль, час невблаганний, останню його медаль від Української православної церкви «За жертовність та любов до України» було вручено вдові Валентині Петрівні, посмертно.

Нагадаємо, 14 вересня, під час урочистостей з нагоди Дня рятувальника у Кропивницькому відкрили меморіальну дошку видатному вогнеборцю, який зробив гарнізон Кіровоградщини одним із найпотужніших в Україні.

040 018 030

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар