У Кропивницькому шукали, чим вивозити сміття

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація з мережі Інтернет

Учора, 21 вересня, у міській раді Кропивницького відбулася екстрена робоча нарада заступника міського голови Олександра Мосіна з начальником головного управління житлово-комунального господарства Віктором Кухаренком, його заступником Юлією Яндович та керівниками підприємств, які відповідають за вивезення сміття з території обласного центру.

Технічна несправність двох із трьох наявних сміттєвозів на підприємстві ВАТ“Екостайл”, яке відповідає вивезення твердих побутових відходів у Кропивницькому, створила проблему накопичення сміття на контейнерних майданчиках міста.

Як повідомила комерційний директор ВАТ “Екостайл” Олена Домбровська, для упередження проявлення сміттєвої кризи підприємство планувало замовити додаткові машини із Запоріжжя. Але приїхати і стати до роботи вони зможуть лише у п’ятницю, 23 вересня, а це запізно, враховуючи масштаби накопичення сміття.

Заступник міського голови Олександр Мосін запропонував долучити до вирішення проблеми приватні підприємства, у власності яких є відповідні машини з навантажувачами. У свою чергу, підприємство “Екостайл” надасть для збору сміття вантажників з лопатами, а керівники ЖЕО – організують роботу з очищенню прилеглої до контейнерних майданчиків території.

Сьогодні в кінці робочого дня всі виконавці мають прозвітувати про виконнану роботу і, у разі необхідності, план дій буде коригуватися, відзначив  Олександр Мосін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар