Хто у Кропивницькому має право на безоплатне встановлення лічильника?

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Пільгові категорії мешканців Кропивницького мають право звертатися за безоплатним встановленням водяного лічильника.

Повідомляє сайт міської ради Кропивницького.

Рішенням виконавчого комітету Кіровоградської міської ради  від 12 квітня 2016 року № 202 затверджено Порядок встановлення приладів обліку холодної води в квартирах, житлових будинках малозабезпечених пільгових верств населення міста Кіровограда.         

За безоплатним встановленням водолічильника за кошти міського бюджету можуть звертатися малозабезпечені пільгові категорії населення – інваліди війни, учасники бойових дій, учасники війни, учасники АТО, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, віднесених до категорій 1 та 2, діти війни, якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім’ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу у порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.

Відповідно п. 4 Порядку, встановлення засобів обліку холодної води проводиться за зверненням особи до відділу по роботі зі зверненням громадян Кіровоградської міської ради (вул. Велика Перспективна, 41,  кімн. 130) із заявою і документами про пільгове встановлення засобів обліку холодної води та за умови фактичного проживання пільговика та членів сімей (загиблого) за місцем реєстрації. 

Окрім заяви, необхідно надати наступні документи:     ксерокопію паспорта та ідентифікаційного коду;    довідку про зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку) осіб (форма № 3);довідку про доходи членів сім’ї; копію документа, що підтверджує право на отримання пільги.      
За додатковою інформацією просимо звертатися за тел. 24 84 55.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар