На День міста патрульні взяли участь у Відкритому Кубку України з рукопашного бою

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Відкритому Кубку України взяли участь 9 команд, серед них команда патрульної поліції Кропивницького. Організатром змагання стала обласна Федерація рукопашного бою. Змагання проходило у два етапи, перший – включав в себе стрільбу із пневмозброї, метання ножа, підтягування на перекладині, кидки (самбо) з урахуванням часу.

Відкрив змагання перший віце-президент Національної Федерації рукопашного бою України Олександр Радченко.

«Хочу побажати всім учасникам змагань, щоб всі були здорові, без травм, адже це найголовніше для військовослужбовців! Ну і звичайно ж отримати величезне задоволення від спортивного заходу та позитивних емоцій, тому що такі змагання проходять не щороку. Тому я бажаю кожному учаснику удачі, а ми всі будемо переживати і вболівати за них», – зауважив Олександр Радченко.

У першому етапі змагань команда патрульної поліції посіла друге місце в командному заліку.

Другий етап змагань складався із кросу в 1 км, настільного тенісу, ножевого бою та футболу.

«Сьогодні всі без винятку отримали гарний настрій. І не важливо, хто саме отримає заповітний кубок, важливо, що нас всіх об’єднав спорт, який вже став невід’ємною частиною нашого життя», – зауважив учасник змагань, патрульний Олег Охріменко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар