Кропивничани показали свою творчість

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 17 вересня, головна пішохідна вулиця Дворцова у Кропивницькому перетворилася на місце виставок та творчості.

Три квартали вулиці Дворцової перетворилися на виставкову територію, де можна було побачити предмети творчості різних напрямків.

«Дуже подобаються виставки, тому що видно що місто має творчих людей, які здатні творити щось своїми руками. Радує, що є чим зайнятися дітям, що їм цікаво. Також, все це створює святкову атмосферу. Якби вулиця була порожня – то жодного відчуття свята не було б» – поділилася враженнями жителька міста Олександра.

Вулицю заповнили: виставка фоторобіт спілки фотохудожників України, благоднійні міні-ярмарки, на яких можна було придбати смаколики, роботи студентів та випускників місцевих професійних ліцеїв, коледжів, ВНЗів. Святкову атмосферу створювали творчі колективи, які співали та танцювали.

Біля театру ім. Кропивницького “ожило” минуле: ходили переодягнені актори в одяг зразків минулих сторічь, з якими можна було сфотографуватися.

Виставки на Дворцовій внесли свій вклад в загальну атмосферу свята та познайомили жителів з місцевими талантами.

ua-8464.full Z6MBqxmQyPM

7JEl22WArwc h2L1pmCiWDc O1BJTpTXFOQ

ua-8464.full Z6MBqxmQyPM

7JEl22WArwc h2L1pmCiWDc O1BJTpTXFOQ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар