У Кропивницькому ливневу каналізацію звільнили з асфальтного полону

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 14 вересня, на вулиці Героїв України у Кропивницькому розпочалися роботи з відновлення ливневої системи на цій ділянці дороги.

Про це повідомляє сайт міської ради Кропивницького.

Колись система водовідведення тут існувала і ефективно працювала. Згодом замулилася, а щоб не завдавати собі клопоту з її розчмщенням, хтось “нерадивий” вирішив її просто заасфальтувати. Відтак у цьому місці під час випадання великої кількості опадів постійно утворюються величезні калюжі. Перед комунальними службами було поставлене завдання вивільнити з полону асфальту “ливнівку” і облаштувати на цій територію дієву інженерну систему відведення стічних вод. Сьогодні ж спеціалісти КП “Кіровоград – Універсал 2005” прозвітували про виконання доручення.

Перевірити хід робіт на місце приїхали заступник міського голови Олександр Мосін та начальник головного управління житлово-комунального господарства Віктор Кухаренко.

Завтра дорогу навколо ливнівих решіток мають заасфальтувати. У планах міської влади в майбутньому також облаштувати тротуарну частину на цьому відтнку вулиці Героїв України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар