У Кропивницькому перевірили, як ремонтуються дахи багатоповерхівок

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 14 вересня, заступник міського голови Олександр Мосін та начальник головного управління житлово-комунального господарства Віктор Кухаренко проінспектували на території обласного центру кілька об’єктів, на яких ведуться планові ремонтні роботи.

У будинку № 21, що по Фортечному провулку, ремонт даху одного з корпусів багатоповерхівки знаходиться на завершальному етапі — прибрано сміття, замінений і покладений  двома шарами новий євроруберойд, наразі починаються роботи із його закріплення.

У той же час, під час ремонту додатково  виникла необхідність  облаштувати металевого накриття над одним із вентиляційних каналів. Питання встановлення нового дашка над вентиляцією буде вирішене з підприємством-виконавцем робіт, при підписанні договору на ремонт даху другого корпусу цього ж будинку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до У Кропивницькому перевірили, як ремонтуються дахи багатоповерхівок

  1. Навіть з цих фото видно невідповідність виконаних робіт вимогам Державних будівельних норм України. Про яку якість іде мова?

Коментарі заборонені.