До кінця жовтня обіцяють завершити ремонт у дитячій лікарні Кропивницького

Реконструкція Кіровоградської обласної дитячої лікарні почалася у 2015 році. У 2016 році виділено в цілому 22 млн грн (державний бюджет – 3,8 млн грн, решта – кошти обласного бюджету). Ремонт у ній планують завершити до 25 жовтня.

Про це повідомляє сайт КОДА.

Реконструкція Кіровоградської обласної дитячої лікарні почалася у 2015 році. У 2016 році виділено в цілому 22 млн грн, з них з Державного бюджету – 3,8 млн грн, решта – кошти обласного бюджету. Роботи проводяться на низці об’єктів:

– реконструкція головного корпусу № 1 – 95% будівельна готовність. Станом на 1 вересня укомплектовується обладнанням, завершення робіт планується 20 вересня

– реконструкція лабораторного корпусу №3 – 98 % будівельна готовність. Станом на 1 вересня укомплектовується обладнанням, завершення робіт планується 20 вересня

– реконструкція для розміщення пральні та дезінфекційних господарського корпусу – 85 % будівельна готовність. Станом на 1 вересня виконуються роботи з реконструкції зовнішніх інженерних мереж, завершення робіт планується 25 жовтня.

4

Поширити:

Залишити коментар:

коментар