Ще один фанат “Океану Ельзи” отримав безкоштовний квиток на концерт гурту у Кропивницькому

Сьогодні, 9 вересня, дев’ятий переможець акції “Безкоштовні квитки – найуважнішим читачам” отримав свою перепустку на концерт “Океану Ельзи”, що відбудеться у Кропивницькому.

Ірина Олексієнко розповідає, що спочатку квиток знайшов її чоловік. І вона теж спробувала свою удачу у пошуках хештегу, але першші рази їй не щастило.

“А сьогодні у мене було багато вільного часу, тому весь день моніторила ваш сайт. І мені пощастило”, – розповідає Ірина.

Варто зазначити, що Ірина Олексієнко знайшла хештег #Ятвоютайнупізнаю всього за кілька секунд. Ховалися рядки з пісні “Океану Ельзи” у новині “З 12 вересня через Кіровоградщину курсуватиме додатковий потяг“.

Нагадаємо, Перша електронна спільно із благодійним фондом Станіслава Березкіна “Добротвір” дарує 10 квитків читачам, які знайдуть у публікаціях Першої електронної слова з пісень гурту “Океан Ельзи”. Акція “Безкоштовні квитки – найуважнішим читачам” триватиме до 10 вересня включно: читайте умови, шукайте рядок із пісні, вигравайте безкоштовні квитки на конценту “Океану Ельзи” у Кропивницькому.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар