Два залізничні маршрути через Кіровоградщину увійшли до списку найпопулярніших за літо

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото УНІАН

Протягом літа 2016 року послугами Одеської залізниці скористувалося понад 2,2 млн. пасажирів. До цього списку увійшли два маршрути, які проходять через Кіровоградщину.

Служба пасажирських перевезень регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» підбила підсумки роботи в літній період поточного року.

За даними служби, у період з 1 червня по 31 серпня 2016 року загальна кількість пасажирів, що скористувалися послугами філії у дальньому та місцевому сполученні, складає 2 млн. 211,9 тис. чол.

Серед найпопулярніших напрямків цього літа були напрямки на південь країни з Києва, Львова, Харкова та Дніпропетровська. При цьому великий попит мали такі поїзди формування філії, як №106/105 «Одеса – Київ», №148/147 «Одеса – Київ» (через Помічну, Добровеличківського р-ну) , №210/209 «Миколаїв – Київ» (через Долинську), №108/107 «Одеса – Ужгород», №228/227 «Одеса – Львів» та інші.

На період літніх пасажирських перевезень діючим графіком руху поїздів було передбачено 14 додаткових поїздів відправленням зі станцій філії. З них 6 поїздів (149 вагонів) формування філії.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар