Сьомий переможець акції отримав свій квиток на “Океан Ельзи”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 7 серпня, свій квиток на концерт “Океану Ельзи” отримав сьомий переможець акції, який знайшов рядок #Напиши_на_простому_конверті з пісні “Мить” у анонсі про квест до Дня міста.

Антон Черевашко, підтримуючи традицію “оперативних дзвінків”, зателефонував майже відразу після публікації.

“Я учора дізнався про акцію. Переглядав новини. Вранці відкрив браузер і, не закрита звечора, вкладка Першої електронної сама обновилася. Зайшов на першу ж новину і знайшов хештег. Перемога в акції зробила мій настрій на увесь день”, – поділився враженнями сьомий переможець.

DSC_0505

Нагадаємо, Перша електронна спільно із благодійним фондом Станіслава Березкіна “Добротвір” дарує 10 квитків читачам, які знайдуть у публікаціях Першої електронної слова з пісень гурту “Океан Ельзи”. Акція “Безкоштовні квитки – найуважнішим читачам” триватиме до 10 вересня включно: читайте умови, шукайте рядок із пісні, вигравайте безкоштовні квитки на конценту “Океану Ельзи” у Кропивницькому.

DSC_0507

Поширити:

Залишити коментар:

коментар