Києво-Могилянська Бізнес Школа запрошує кропивничан до участі у програмах

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Києво-Могилянська Бізнес Школа підібрала перелік програм, які доступні для тих, хто прагне розвитку. До опанування інструментів та алгоритмів роботи у сфері бізнесу запрошують і кропивничан.

Нагадаємо, кілька років тому професор Києво-Могилянської Бізнес Школи Михайло Вінницький провів майстер-клас для управлінців Кропивницького.

Команда kmbs повертається до Вас з новими, а також вже добре відомими флагманськими програми:

Фінанси для ТОП-ів
22-24 вересня
Для власників бізнесу та ТОП-менеджерів, які прагнуть побудувати фінансову систему, що буде інформувати про будь-які важливі відхилення в режимі реального часу. Програма дає розуміння, на які фінансові показники зважати, аби успішно реалізувати бізнес-стратегію.

Рішення щоденних управлінських дилем. Процеси мислення ТОС 28-29 вересня
Вихід з пастки «або-або» під час прийняття рішень. Інструменти та алгоритми, що допоможуть не потрапляти до «гри із нульовою сумою». Бонус – вирішення 1-3 управлінських дилем, з якими кожен з учасників потрапляють на курс.

HR для першої особи 7-9 жовтня
Як налаштувати HR-систему так, щоб її робота забезпечувала довгострокові результати для бізнесу? Чим HR-система має займатись у прив’язці до стратегії компанії, за що відповідати та що від неї очікувати? Програма для керівників, які хочуть вивести роботу з персоналом на системний рівень.

Управління проектами 7-9 жовтня
Інтенсивна програма, яка допомагає заповнити теоретичні прогалини в проджект-менеджменті та систематизувати вже наявний досвід. На Вас чекає насичена командна робота над навчальним проектом та багато захоплюючих кейсів.

Менеджмент: мистецтво прийняття управлінських рішень 7 жовтня 2016 – 12 лютого 2017
На чому ґрунтується впевненість керівника в процесі управління бізнесом та командою? Як віднайти власний управлінський стиль та розвинути свої сильні сторони? Комплексна програма з менеджменту для керівників середньої та вищої ланки управління.

Перезавантаження для ТОП-ів. Нова система координат 17 жовтня – 12 листопада
Для управлінців з життєвими та професійними досягненнями, за які “не соромно”. Програма допоможе пробити “скляну стелю” та вийти на новий рівень, переосмислити себе, свої підходи та переконання, що можуть бути як головним рушієм, так і власним обмеженням.

Школа фінансів  20 жовтня 2016 – 18 березня 2017
Як побудувати систему управління фінансами згідно з бізнес-стратегією компанії? Програма створена для фінансових директорів та менеджерів, які прагнуть побудувати ефективну систему управління фінансами.

Нові парадигми економічного мислення 24-26 жовтня
Інтенсив, який для розуміння процесу прийняття бізнес рішень дасть більше, ніж прочитання десятків товстезних книжок з низки галузей від психології чи економіки до історії. Також будемо досліджувати, що є спільного в управлінні біологічними процесами та циклами життя компаній.

Спеціалізований курс ТОС для рітейлу та дистриб’юторів 27-28 жовтня
Створення прогресивної бізнес-моделі для рітейлу, що мультиплікує показники компанії за рахунок віднайдення несподіваних логістичних рішень.

 Якщо Ви не боїтесь змін та готові працювати на майбутнє – ми чекаємо на Вас.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар