В Олександрії продовжують ремонтувати міську лікарню

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

З метою підвищення якості надання медичних послуг, створення належних умов для перебування пацієнтів і роботи персоналу, у міських закладах охорони здоров’я здійснюються ремонти та поповнюється їх матеріально-технічна база.

Повідомляє сайт Олександрійської міськради.

Зокрема, триває капітальний ремонт стаціонарів неврологічного, хірургічного та терапевтичного відділень Міської лікарні №1.

У приміщенні неврології встановлено нові дверні блоки, проводяться малярно-штукатурні роботи у палатах. Здійснено перепланування санвузла, де для зручності пацієнтів передбачається встановити 2 душові, нову сантехніку та укласти лицювальну плитку на стіни і підлогу.

У стаціонарі терапії виконано капітальний ремонт палат із заміною дверей. Наразі роботи виконуються у коридорі: облаштовується підвісна стеля «армстронг», проводиться вирівнювання відкосів, шпаклювання поверхонь стін і стелі. Крім цього, приводяться до ладу туалети та інші допоміжні приміщення.

Також здійснюється капітальний ремонт у хірургічному відділені, зокрема, ванних кімнат і туалетів, що передбачає заміну дверей, встановлення сантехніки та укладання нової керамічної плитки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар