Чи потрібна повна реконструкція дитячої лікарні у Кропивницькому – вирішуватиме громадськість

До ІІ черги ремонтних робіт по дитячій обласній лікарні обласна влада прагне залучати і органи місцевого самоврядування.

Про це повідомляє сайт КОДА.

Сьогодні, 5 вересня, під час апаратної наради, голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко запропонував журналістам не просто оглянути хід ремонтних робіт в дитячій обласній (де до речі, за словами очільника області, завершується капітальний ремонт 1-го корпусу), а й поспілкуватися із лікарями та батьками маленьких пацієнтів на предмет того чи потрібна повна реконструкція і для 2-го корпусу закладу. Наразі, як зауважив Сергій Кузьменко ремонтні роботи ведуться і по 2-му корпусу, але тільки зовнішні – це ремонт фасаду, заміна вікон тощо. А от на ремонт палат, операційних, заміну сантехніки, системи опалення, ліфтів, що було виконано у 1-му корпусі, для 2-го корпусу на поточний рік кошти ані в державному, ані в обласному бюджеті не закладались.

При цьому Сергій Кузьменко наголосив, що його власна позиція як голови ОДА і обласної влади загалом – дитяча обласна лікарня має бути повністю відремонтована як єдиний комплекс. І для реалізації цієї позиції він і прагне заручитись підтримкою та розумінням громадськості, що дозволить, за його словами, залучати до робіт і місцеве самоврядування.

– Кошти на ремонт потрібні значні. Необхідне і розуміння: чи громадськість згодна із позицією влади про повний капітальний ремонт дитячої обласної лікарні, щоб потім до робіт можна було залучати і органи місцевого самоврядування, – зазначив Сергій Кузьменко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар