Кіровоградська прокуратура вимагає взяти еколога-хабарника під варту

Прокуратура вимагає взяти під варту еколога, викритого на хабарі

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Прокуратура області оскаржує ухвалу слідчого судді Ленінського районного суду м. Кіровограда, якою викритому на хабарі працівнику Державної екологічної інспекції області обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Зокрема, у апеляційній інстанції прокуратура відстоює свою позицію щодо застосування до підозрюваного запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 днів.

еколог хабарник

Крім того, в рамках досудового розслідування особі оголошено про підозру за ч.3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Санкція інкримінованої статті передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, державного інспектора було викрито на отриманні  8 тис грн неправомірної вигоди 1 вересня поточного року слідчими прокуратури області за оперативного супроводу СБУ. Кошти підозрюваний вимагав у керівника приватного підприємства за вирішення питання не притягнення його до відповідальності та не нарахування 100 тис грн збитків за вирубку лісу.

       

Поширити:

Залишити коментар:

коментар