У Кропивницькому відзначили найкращих підприємців

Сьогодні, 2 вересня, у міській раді Кропивницького відбулися урочисті нагородження і привітання найкращих та найактивніших підприємців обласного центру, присвячені Дню підприємця.

Про це повідомляє сайт КМР.

1Традиційно, у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято запроваджене з урахуванням великої ролі підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки. Воно покликане привернути увагу суспільства до підприємницької ініціативи, сприяти подальшому розвитку малого і середнього бізнесу в країні.

Привітати з професійним святом від імені міського голови, депутатського корпусу та всієї територіальної громади міста прийшов секретар міської ради Сергій Бойко.

– Підприємницька діяльність є дуже шанованою в Україні, але це не легка праця, особливо в умовах 2сьогоднішньої економічної ситуації. У наш час професію підприємця обирають сильні, ініціативні та енергійні люди, які здатні взяти на себе ведення власного бізнесу, – зазначив Сергій Бойко. – Хочу наголосити на тому, що міська влада готова співпрацювати в напрямку покращення підприємницької та інвестиційної діяльності в Кропивницькому. Бажаю усім підприємцям нашого міста здійснення їхніх амбітних проектів і планів.

Після слів привітанння Сергій Бойко вручив Подяки міської ради Кропивницького та її виконавчого комітету за вагомий особистий внесок у розвиток підприємництва, значні трудові здобутки та з нагоди Дня підприємця кращим підприємцям нашого міста. Відзнаки отримали:

5Гліжинський  Руслан Віталійович – керівник кафе «Пельмені вареники»;

Гончарь Андрій Васильович – фізична особа-підприємець

Лакуцина Олена Петрівна – фізична особа-підприємець;

Стерпул Катерина Ігорівна – фізична особа-підприємець;

Холодій Ірина Василівна – фізична особа-підприємець;

Чорна Ірина Олександрівна – фізична особа-підприємець;

Юдіна Тетяна Віталіївна – фізична особа-підприємець.

3Цього дня також управління економіки міської ради Кропивницького за особистий внесок у розвиток підприємництва Кіровоградщини, активну громадську позицію у співпраці з виконавчими органами міської ради та з нагоди Дня підприємця оголосило Подяки:

 – Бедзаю Сергію Андрійовичу, виконавчому директору Кіровоградського обласного відділення Українського союзу промисловців і підприємців;

– Надутенко Олені Валентинівні, голові спілки малого та середнього підприємництва Кіровоградської області;

– Саміляк Тамарі Сергіївні, голові правління громадської організації «Спілка підприємців Кіровоградської області»;

– Хрипливій Людмилі Семенівні, голові Кіровоградської обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг.

Завершив святкування і привітав усіх присутніх з професійним святом міський професійний духовий оркестр і його солістка Анастасія Потоцька.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар