Перший переможець отримав квиток на “Океан Ельзи” у Кропивницькому

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 1 вересня, Перша електронна вручила безкоштовний квиток на концерт “Океану Ельзи” першому переможцю акції.

Найуважнішим читачем цього дня став завкафедрою соціальної роботи ПВНЗ “Кіровоградський інститут державного та муніципального управління Класичного приватного університету” Володимир Косенко.

“Читаю Першу електронну щоденно – переглядаю картину дня. А тут так співпало: у День знань, я освітянин, і в новині про святкування 1 вересня, знайшов рядок із пісні. І став переможцем акції”, – розповідає кропивничанин Володимир.

Рядок #Близькі_і_рідні_слова із пісні “Життя починається знов” ховався у фоторепортажі про перший дзвоник.

Нагадаємо, Перша електронна спільно із благодійним фондом Станіслава Березкіна “Добротвір” дарує 10 квитків читачам, які знайдуть у публікаціях Першої електронної слова з пісень гурту “Океан Ельзи”. Акція “Безкоштовні квитки – найуважнішим читачам” триватиме до 10 вересня включно: читайте умови, шукайте рядок із пісні, вигравайте безкоштовні квитки на концентр “Океану Ельзи” у Кропивницькому.

DSC_0980

DSC_0984

Поширити:

Залишити коментар:

коментар