Міськрада підтримала петицію кропивничан про встановлення світлофору і ремонт тротуару

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Петиція із назвою “Щодо встановлення світлофору та ремонту тротуару по вулиці Бобринецький шлях (40-річчя Перемоги)” з’явилась на сайті Єдиної системи місцевих електронних петицій 17 червня. Сьогодні міськрада Кропивницького надала не неї відповідь.

Текст петиції:

“У мікрорайоні Масляниківка вкрай необхідно терміново вирішити важливі питання, а саме:

встановити регульований світлофор з кнопкою, на перехресті вулиць 40-річчя Перемоги та Микитенка, у зв’язку з тим, що на даному відрізку дороги інтенсивний рух транспорту;

поновити тротуарну доріжку починаючи від дитячого майданчику по вулиці Микитенка, до вулиці 40-річчя Перемоги № 200. Щорічно на цій небезпечній ділянці дороги травмуються люди, а молодим матусям з дитячими візочками доводиться йти по проїзній частині дороги, тому що тротуарна доріжка вщент розбита.
Також на даному перехресті багато мешканців переходять дорогу, йдучи до магазину, школи, дитячого садочку, тому для попередження нещасних випадків та уникнення аварійних ситуацій необхідно терміново вирішити данні питання”.

Дата початку збору підписів:

Відповідь дана:

ВІДПОВІДЬ НА ЕЛЕКТРОННУ ПЕТИЦІЮ

Про розгляд електронної петиції:

“На електронну петицію від 18.07.2016 щодо встановлення світлофору та ремонту тротуару по вулиці Бобринецький шлях (40-річчя Перемоги) повідомляємо наступне.

На виконання статті 231 Закону України «Про звернення громадян», відповідно до рішення Кіровоградської міської ради від 29.03.2016 № 142 «Про електронну петицію, адресовану Кіровоградській міській раді, її виконавчому комітету» дану петицію 20.07.2016 було розглянуто на засіданні постійної комісії Кіровоградської міської ради з питань житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності.
За інформацією Головного управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради облаштування світлофорних об’єктів здійснюється за наявності проектно-кошторисної документації.
На даний час виконуються роботи зі встановлення світлофорних об’єктів, проектно-кошторисна документація по яких була виготовлена в 2015 році і пройшла експертизу в філії ДП «Укрдержбудекспертиза» у Кіровоградській області.
Постійною комісією петицію було підтримано та надано доручення Головному управлінню житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради передбачити кошти в Програмі розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міста Кіровограда на 2016 рік:
на розроблення проектно-кошторисної документації щодо встановлення світлофору по вулиці Бобринецький шлях (40-річчя Перемоги);
на ремонт тротуару.
В подальшому дане питання буде перебувати в компетенції Головного управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради”.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар