В Олександрії для військових будують спортмайданчик

Заступник голови облдержадміністрації Андрій Коломійцев перевірив хід будівельних робіт спортивного майданчику у військовій частині № 2269, що дислокується у м. Олександрія, та очищення русла річки Березівка.

2508160307Про це повідомляє сайт КОДА.

Рішення про розподіл коштів субвенції з обласного бюджету в сумі 600 тис. грн на будівництво спортивного майданчику було погоджено на засіданні постійної комісії Кіровоградської обласної ради з питань бюджету, фінансово-економічної політики та інвестицій, та 1,5 млн грн – з екологічного фонду на розчищення річки. На зазначених об’єктах наразі тривають активні роботи.

Так на спортивному майданчику будуть встановлені футбольні ворота, баскетбольні щити та інші спортивні тренажери для занять, що рекомендовані льотному складу військовослужбовців. На будівельний майданчик вже завезений щебінь та пісок, а також укладені бордюри. Завершити об’єкт планується до кінця вересня.

Інспектуючи проведення робіт з очищення русла річки Березівки, Андрій Коломійцев оглянув прибережну зону, де сьогодні проводяться основні роботи. Уже закінчено розчищення берегів від гілок та сміття та підготовано ґрунт для подальшого будівництва бетонних відкосів. Після впорядкування прибережної зони будівельники розпочнуть роботи по очищенню русла.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар