Міський голова Кропивницького звернув увагу на проблеми людей з особливими потребами

Сьогодні, 22 серпня, під час апаратної наради міський голова наголосив на тому, що потрібно звернути увагу на проблеми людей з особливими потребами.

Андрій Райкович розповів, що під час мітингу, який проходив минулого тижня, він незручно себе почував, коли інваліди-візочники розповідали йому про безмежну кількість проблем, які роблять їх життя нестерпним.

Міський голова наголосив на тому, що варто вирішити цілу низку проблем: пандуси біля медзакладів, шкіл, магазинів, на тротуарах. Очільник міста розпорядився зробити моніторинг, і виявити, де пандусів немає, а де вони встановлені з порушеннями технічних вимог.

Також Райкович дав розпорядження управлінню торгівлі, щоб його фахівці негайно забезпечили наявність кнопки виклику біля магазинів, а в майбутньому планували встановлення там пандусів.

Управління освіти отримало завдання визначити в яких школах є діти з особливими потребами, і прозвітувати про це. А надалі – виконати роботи з встановлення пандусів. Працівникам міської ради Андрій Райкович розпорядився виходити до візочників на подвір’я, оскільки заїхати до приміщення міськради неможливо.

“Якщо ми не забезпечили цим людям належні умови, і вони не можуть навіть заїхати, вийти до них, і надати повний спектр послуг”, – звернувся Райкович до працівників міськради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар