Кропивничани заборгували за централізоване опалення більше 30 млн грн

Станом на 18 серпня жителі Кропивницького заборгували ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА” за централізоване опалення  31,4 млн грн.

Боржникам підприємства надсилаються попередження, претензії, на підставі судових рішень здійснюються примусові стягнення заборгованості. Спільно з органами державної виконавчої служби продовжується проведення заходів, спрямованих на виконання рішень суду по погашенню заборгованості за надані послуги з централізованого опалення.

Запрошуємо  споживачів до абонентного відділу підприємства  звірити стан розрахунків та оплатити наявну заборгованість  за послуги з теплопостачання.  У міжопалювальний період прийом громадян абонентним відділом здійснюється у понеділок, вівторок, середу   з 8.00 до 17.00 за адресою: вул. Гришина (Кутузова ) 23/16   (2 поверх). Телефони для довідок : 56-15-02, 56-15-19.

Звертаємось до боржників підприємства, які заборгували велику суму та не мають можливості сплатити її одноразово, з пропозицією   укласти договір реструктуризації заборгованості в   абонентному відділі підприємства  за адресою: вул.  Гришина (Кутузова) , 23/16 .

Сподіваємось на Ваше розуміння ситуації, громадську свідомість  та щиро дякуємо споживачам, що дотримуються платіжної дисципліни при розрахунках за надані послуги теплопостачання !

Ознайомитися із списком квартир , за якими рахується заборгованість за послуги теплопостачання, можна на нашому сайті.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар