З вересня на Кіровоградщині запрацюють 18 бюро безкоштовної правової допомоги

З 1 вересня на Кіровоградщині запрацюють 18 бюро правової допомоги.

Кіровоградський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги повідомляє, що на підставі Постанови Кабінету Міністрів України № 99 від 11.02.2016 “Про реформування територіальних органів Міністерства юстиції та розвиток системи надання безоплатної правової допомоги” з 1 вересня 2016 року на Кіровоградщині запрацюють 18 Бюро правової допомоги, які надаватимуть первинну правову допомогу усім громадянам України, іноземцям, особам без громадянства, у тому числі біженцям чи особам, які потребують додаткового захисту.

Мешканці найбільш віддалених районів зможуть отримати такі види правових послуг: консультації і роз’яснення з правових питань, складення заяв, скарг, інших документів правового характеру, а також доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції України, та власне забезпечення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги.

З 1 вересня бюро правової допомоги запрацюють у м. Долинська, смт. Устинівка, смт. Новгородка, м. Новомиргород, смт. Компаніївка, м. Бобринець, м. Гайворон, м. Мала Виска, м. Новоукраїнка, м. Благовіщенське, смт. Вільшанка, смт. Добровеличківка, смт. Новоархангельськ, м. Світловодськ, м. Знам’янка, смт. Олександрівка, смт. Онуфріївка, смт. Петрове.

За додатковою інформацією звертатись до Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

вул. Архітектора Паученка, 64/53, м. Кропивницький, 25006

Тел.: (095)87-662-33, (0522) 32-08-24

Email: kirovohrad1.kirovohrad@legalaid.gov.ua

Поширити:

Залишити коментар:

коментар