У Кропивницькому пройшов ІІ етап конкурсу на заміщення посад у міськраді

Учора, 16 серпня, у Кіровоградській міській раді відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення посад у відділ сім’ї та молоді та в управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

Про це повідомляє сайт КМР.

Небувалий ажіотаж утворився навколо вакансії у відділ сім’ї та молоді, на  яку претендувало аж 14 кандидатів. За результатами письмового іспиту для наступного етапу конкурсного відбору було відібрано 6 осіб.

Під час співбесіди на членів конкурсної комісії найбільш позитивне враження справила кандидат на заміщення вакантної посади спеціаліста I категорії відділу сім’ї та молоді Ганна Робоча, яку і визначено переможцем на дану посаду. У 2015 році Ганна закінчила Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка за кваліфікацією філолог, вчитель німецької та англійської мов.

На даний час вона є курсантом заочної форми навчання Одеської військової академії сухопутних військ.

На вакантні посади в управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища претендувало 6 осіб. Двоє з них стали переможцями конкурсного відбору, успішно склавши письмовий іспит та пройшовши співбесіду.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар