Кропивницькі патрульні затримали підозрюваного у декількох крадіжках

Сьогодні, 12 серпня, близько 10-ї години патрульні отримали повідомлення про незаконне проникнення до житла. Приїхавши на провулок Громадянський, заявниця розповіла, що невідомий громадянин розбив вікно і проник в приміщення з метою вчинення крадіжки. Побачивши господарів втік з місця події.

Жінка запам’ятала прикмети підозрюваного. Екіпаж обстежив територію та згодом, на вулиці Гетьмана Сагайдачного, побачили чоловіка, схожого за прикметами. Особу одразу затримали – заявниця впізнала підозрюваного. Ним виявився 36-річний громадянин, який раніше вже мав проблеми із законом. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Громадянин мав при собі пакет з викраденими речами. Згодом чоловік зізнався у декількох крадіжках, які він скоїв цього дня на вулиці Гетьмана Сагайдачного і про які ще навіть не заявляли на службу 102.

Під час спроби проникнення до житла, громадянин поранив собі руку. Патрульні надали першу домедичну допомогу та доставили до відділу поліції, де на нього вже чекала фахова медична допомога. Справою займаються слідчі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар