У Кропивницькому поліцейські врятували чоловіка від самогубства

У Кропивницькому працівники поліції охорони врятували життя чоловіку, який спробував вчинити самогубство.

29-річному потерпілому пощастило, що його вчасно помітив наряд поліції. Громадянина витягнули із зашморгу та надали першу невідкладну медичну допомогу.

Пригода сталася пізньої ночі. Під час патрулювання Кропивницького наряд групи затримання поліції охорони у складі Володимира Марущака та Михайла Вовкотруба помітив на зупинці громадського транспорту чоловіка, який, вочевидь, у такий пізній час, нікуди їхати наміру не мав. Упевнившись в тому, що він тримає у руках лише пляшку з питною водою і не потребує допомоги, поліцейські вирушили далі за звичним маршрутом .

Близько 3 ночі на тому ж місці правоохоронці побачили того ж громадянина, який висів на мотузці, прив’язаної до металевої конструкції.

Не розгубившись, поліцейські негайно взялися знімати потерпілого. Як виявилося, вони прибули вчасно. Чоловік подавав ознаки життя і після надання першої невідкладної медичної допомоги почав приходити до тями.

На місце пригоди було негайно викликано карету швидкої медичної допомоги. В даний час життя людини у безпеці.

Відправивши чоловіка до лікарні, поліцейські продовжили нести службу по патрулюванню міста.

«Дуже важливо у такі непрості моменти не схибити. У нас є алгоритм дій у подібних ситуаціях і немає права на помилку, адже вона може коштувати людині життя. Ми радіємо з того, що опинися в потрібний момент поряд і все закінчилося добре, – кажуть поліцейські. – Так і мало статися, бо це і є наша робота!..»

Сектор комунікації поліції Кіровоградській області за матеріалами Управління поліції охорони у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар