На Кіровоградщині дорогу ремонтуватиме фірма матері помічника нардепа

Фірма, яка належить матері помічника народного депутата від “Фронту змін” Юрія Берези, виграла тендер на 90 мільйонів «Укртрансгазу». За ці кошти ремонтуватимуться і дороги Кіровоградщини. Зокрема – дорога у с. Червона Кам’янка (Олександрійський район) – за 3,49 млн грн. 

Про це пишуть “Наші гроші”.

Філія «УМГ «Черкаситрансгаз» ПАТ «Укртрансгаз» 4 серпня за результатами тендерів уклали угоди з ПП «Лімік» про ремонт пунктів вимірювання витрат газу на загальну суму 89,98 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель»

Фірма «Лімік» з Охтирки Сумської обл. вперше виграла тендери в «Укртрансгазі».

Засновником і директором є Ганна Іванівна Льон. Із нею за однією адресою прописаний Ігор Михайлович Льон, який у 2015 році йшов у Сумську облраду від «Партія простих людей Сергія Капліна». Крім того, особа з такими ПІБ є помічником нардепа Юрія Берези («Народний фронт»).

У 2008-2011 роках фірма виграла торгів на Сумщині на 4,92 млн грн.

«Техпромсервіс Лтд» належить Віталію Косенку та Олександру Донцову.

Косенко входить до виконкому Бучанської міськради, а раніше був депутатом від партії «Рідне місто».

Фірма прописана в Бучі по вул. Києво-Мироцька, 170-В разом із ТОВ «Гленц». Останнє нещодавно отримало підрядів УМГ «Прикарпаттрансгаз» на ремонт пунктів обліку газу на 64,56 млн грн., маючи карну справу за аналогічний тендер.

Там само зареєстровані спеціалізоване виробниче підприємство «Інватек» та адвокатське об’єднання «Бучанська міська колегія адвокатів».

Київський «Техстандарт Лтд» належить Владиславу Мовчану, який раніше він був співзасновником фірми «Гленц».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар