Влада обіцяє жорстко контролювати роботу підрядчиків, які ремонтують дороги у Кропивницькому

Якість виконання ремонту доріг у Кропивницькому стала предметом обговорення під час наради заступника міського голови Олександра Мосіна з керівниками підрядних підприємств, проектних організацій та заводів з виготовлення будівельних матеріалів, вчора, 9 серпня.

Про це інформує прес-служба КМР.

У нараді взяв участь також голова профільної постійної депутатської комісії міської ради Роман Розгачов.

“Цьогоріч міська рада виділила значні кошти з бюджету на ремонт прожджих частин доріг, тротуарів, внутрішньобудинкових територій в обласному центрі”, – відзначив, звертаючись до учасників наради Олександр Мосін. – “Ми зацікавлені, щоб всі кошти були освоєні, а роботи виконані з високою якістю”

У той же час, наголосив заступник міського голови, на низці об’єктів виникає багато питань, як до розробників проектів, так і  щодо дотримання підрядниками норм, закладених у проектній документації. У ряді випадків виявлені порушення швидко ліквідуються, іноді лише час, дощі і морози проявляють огріхи в роботі дорожників.

“Найбільше нарікань сьогодні викликає стан ливневої каналізації на дорогах міста”, – звернув увагу Олександр Мосін. – “Я звертаюся до усіх учасників процесу: необхідно передбачати ефективні системи відведення дощових вод на стадії проектування і дотримуватися правил і норм при формуванні профілю дороги, щоб вода не збиралася і не накопичувалася на окремих ділянках”

Приклади неякісно зпрофільваної проїжджої частини і неправильно облаштованої ливневої каналізації продемонстрували останні зливи на вулицях Андріївській і Жуковського.

Комісія обстежить і проаналізує виконані на цих вулицях роботи і зробить свої  висновки. А всім підрядним організаціям необхідно мати на увазі, що міська влада жорстко контролюватиме хід ремонту на усіх стадіях: від проекту і якості асфальту до дотримання норм його укладки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар