На Кіровоградщині відкрився новий баскетбольний майданчик

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

До дня міста Помічна відбулося урочисте відкриття нового баскетбольного майданчика – пише сайт Помічнянської міськради.

У ньому взяли участь: Помічнянський міський голова Антошик М. М., головний   спеціаліст Національного олімпійського комітету Кіровоградщини Аношкін М. І., голова профспілки працівників освіти Добровеличківського району Личко В. М. і, звичайно ж, учасники першого, на новому майданчику, баскетбольного турніру.

Ця безпрецедентна для нашого міста подія стала можливою завдяки перемозі у конкурсі від ФБУ на отримання обладнання ГО “Баскетбольний клуб Орли”, якою керує Аріель Фідальго Поррата.

У облаштуванні майданчика взяли участь  представники комунальних та залізничних підприємств міста, а також самі баскетболісти.

Міський  голова Антошик М. М. у своєму вітальному слові наголосив, що Баскетбольний клуб “Орли” є гордістю нашого міста, і поява в Помічній нового баскетбольного майданчика сприятиме подальшому розвитку баскетбольного руху у місті та примножить його спортивну славу. У дебютних змаганнях взяли участь 11 команд. Переможці та учасники були нагороджені пам’ятними призами та сувенірами від Національного олімпійського комітету Кіровоградщини.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар