На Рівнянському кладовищі через 3 тижні з’явиться пункт охорони

Міський голова Андрій Райкович здійснив інспекційну поїздку на Алею почесних воїнських поховань Рівнянського кладовища. Очільник міста перевірив стан зелених насаджень і благоустрій території Алеї Героїв.

“Загалом, місце останнього спочинку загиблих Героїв АТО доглядається ретельно, – відзначив міський голова під час апаратної наради сьогодні, 8 серпня. – Але є питання, які варто вирішити в інтересах громадян. Перш за все – тут має бути запас води, щоб люди мали можливість поливати квіти, траву, деревця”.

Доручення встановити біля Меморіального комплексу ємність з водою міський голова доручив керівнику комунального підприємства ще минулого тижня. Сьогодні попередив: все  що стосується Алеї Героїв – тримає на особистому контролі. Варто було б також замінити ті туї, які не прижилися. Частина з саджанців пожухла і всохла, тож необхідно восени пересадити деревця.

Андрій Райкович також дав комунальникам три тижні, щоб облаштувати на Рівнянському кладовищі приміщення для охорони.

Очільник міста також пояснив, чому поки що пішохідні доріжки Алеї Героїв не вимощуються плиткою.

“Ми всім серцем хочемо, щоб всі наші воїни, захисники Вітчизни повернулися додому живими і здоровими, – наголосив Андрій Райкович. – На жаль війна на нашій землі триває, а  ми платимо високу ціну за право жити у вільній і єдиній країні. І поки ми розуміємо, що у будь – який момент можемо отримати сумну звістку з фронту, маємо бути готовими належним чином віддати останню шану своїм Героям. Тож поки що немає можливості благоустроювати плиткою доріжки Алеї почесних воїнських поховань”.

Джерело – сайт КМР

Поширити:

Залишити коментар:

коментар