На Кіровоградщині відремонтували міст та дорогу до гуртожитку для переселенців

У Новгородці завершили ремонтні роботи мосту на дорозі Новгородка – Інгуло-Кам’янка, яка веде до гуртожитку та дитсадочку для переселенців.

Про це інформує прес-служба САД у Кіровоградській області.

На Кіровоградщині вже кілька місяців поспіль втілюється програма ЄС «Побудуємо майбутнє разом». В рамках проекту за рахунок спільного фінансування з державного бюджету та коштів ЄС проводиться відбудова гуртожитку для переселенців та дитячого садочку у селищі Новгородка. Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області долучилася до даного проекту і за власний кошт виконала ремонт мосту та ділянки автомобільної дороги О-121101 Новгородка – Інгуло-Кам’янка км 1+237.

“Це гарний проект і ми раді долучитися до нього”, – говорить начальник Служби автодоріг  у Кіровоградській області Сергій Поліщук. – “Запрацює оновлений садочок, відкриється гуртожиток, тож і сполучення з цими об’єктами повинно бути якісним та безпечним. У плані наших робіт цей міст був, але ми дещо прискорили терміни виконання, щоб йти в ногу з європейською програмою “Побудуємо майбутнє разом”

 Підрядні організації Служби автодоріг вже виконали ямковий ремонт ділянки дороги на під’їздах до мосту, провели ремонт його асфальтобетонного покриття, відремонтували перильне огородження, встановили стовпчики та навіть встигли нанести розмітку. Тривали роботи протягом липня. Загальна вартість об’єкту склала 250 тисяч гривень.

Нагадаємо, у смт Новгородка Кіровоградської області завершується будівництво гуртожитку та дитсадочку для переселенців з Донецької та Луганської областей, які змушені були переїхати до нашої області. Проект реалізується за кошти Європейського союзу та Кіровоградської облради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар