На що витрачається бюджет Знам’янської райради

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Про стан надходження платежів до бюджетів усіх рівнів та використання бюджетних коштів за січень-червень 2016 року проінформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Г. Бискуб, яка доповіла, що у січні-червні 2016 року надходження податків і зборів до загального і спеціального фондів бюджетів усіх рівнів склали 50161,0 тис. грн. або 141,7% до плану січня-червня 2016 року та 167,1% до відповідного періоду 2015 року. 

Пише сайт Знам’янської райради.

Районний бюджет виконаний на 138,6%, фактичне надходження складає 10762,1 тис. грн, сільські бюджети виконані на 178,2% (фактичне надходження — 17227,8 тис. грн.).

Найкращі показники виконання власних доходів загального фонду до річного плану 2016 року мають у відсотках сільські ради: Суботцівська – 102,6, Цибулівська – 75,4, Богданівська – 70,2, Дмитрівська – 68,3, Казарнянська – 65,7, Петрівська – 57,3.

Переважна частина коштів загального фонду районного та сільських бюджетів спрямована на утримання установ, закладів та проведення заходів у галузях соціально-культурної сфери та соціального захисту населення (із врахуванням субвенцій з держбюджету соціальної спрямованості) у сумі 109990,8 тис. грн. (94,0% від загального обсягу бюджетних видатків).

Заслухавши доповідь, голова районної державної адміністрації О.Лукашов звернув увагу присутніх на використання додаткових джерел наповнення місцевих бюджетів, зокрема, проведення аналізу використання земельних ділянок суб’єктами господарювання, вжиттю заходів з легалізації заробітної плати.

Про стан роботи із зверненнями громадян, що надійшли до районної державної адміністрації у І півріччі 2016 року, проінформувала членів колегії головний спеціаліст загального відділу апарату райдержадміністрації І.Габбасова.

До районної державної адміністрації протягом першого півріччя 2016 року надійшло 471 звернень, у тому числі: письмових – 44, на особистому прийомі побувало 29 громадян. Усім їм надані усні та письмові відповіді з приводу порушених питань.

У зверненнях було порушено 481 питання, з них 212 – вирішено позитивно, 17 – відмовлено у задоволенні, 183 – дано роз’яснення, 1 – звернення, що повернуто авторові відповідно до статей 5 і 7 Закону України «Про звернення громадян», 1 – звернення, що пересилається за належністю відповідно до статті 7 Закону України «Про звернення громадян», 57 – перебувають на розгляді.

Підводячи підсумки розгляду даного питання, Олександр Сергійович особливо наголосив керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів міністерств і відомств України в районі, сільським головам на вжиття заходів щодо особистого спілкування із заявниками під час розгляду їх звернень, які надходять до районної державної адміністрації та органів виконавчої влади вищого рівня; дотримання, відповідно до чинного законодавства, строків розгляду звернень громадян та скорочення їх термінів; висвітлення на сторінках засобів масової інформації району актуальних питань, які порушують громадяни у своїх зверненнях до органів виконавчої влади різного рівня.

Керівник апарату райдержадміністрації О.Слюсаренко доповіла про стан виконавської дисципліни та організацію виконання завдань, визначених актами і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядженнями і дорученнями голови облдержадміністрації та голови райдержадміністрації у І півріччі 2016 року

Протягом січня-червня 2016 року сектором контролю поставлено на облік 915 документів, із них: укази, розпорядження та доручення Президента України – 40, постанови, розпорядження та доручення Кабінету Міністрів України – 101, розпорядження голови обласної державної адміністрації – 71, доручення голови обласної державної адміністрації – 60, запити та звернення народних депутатів України та звернення комітетів Верховної Ради України –  22, інші документи, що надійшли від структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних органів міністерств та відомств України в області – 470, розпорядження голови районної державної адміністрації – 25, інші документи, які надійшли безпосередньо до райдержадміністрації – 67 та документи, які створені у районній державній адміністрації – 59.

На виконання контрольних документів за січень-червень 2016 року підготовлено 957 інформацій.

На завершення розгляду даного питання порядку денного засідання колегії райдержадміністрації, Олександр Сергійович наголосив присутнім на необхідність постійного та ретельного опрацювання інформацій про виконання розпоряджень і доручень голови облдержадміністрації та райдержадміністрації, вносити узгоджені пропозиції керівництву райдержадміністрації відповідно до розподілу функціональних повноважень стосовно практичного вирішення проблемних питань.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар