Кропивничанину, який потраждав у ДТП, сьогодні для операції треба ще 4 донори IV(+) групи крові

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Завдяки публікаціям на сайтах donor.ua та Перша електронна газета, необхідну кількість донорів було знайдено буквально за день. Тепер хлопцю потрібна фінансова допомога, аби зробити операцію на обличчі.

Учора на прохання про допомогу кропивничанину Олександру Осіпенку відгункнулось 4 людини. Для проведення операції потрібно ще 4 донори рідкісної IV(+) групи крові.

Нагадаємо історію Сергія.

Повертаючись після вечірнього тренування, кропивничанин Олександр потрапив під колеса автівки. Сталося це кілька днів тому. Тяжкі переломи ноги, щелеп – зараз чоловік знаходиться на стаціонарі у Кіровоградській обласній лікарні. Уже на завтра кропивничанину необхідні 8 донорів рідкісної IV(+) групи крові, аби лікарі могли його прооперувати.

“Син мій займається спортом. Ми самі з Кропивницького. На Попова живем. Поїхали на дачу в Федіївку Бобринецького району. Сергій і там знайшов собі тренування – пробіжка, турніки на спортмайданчику. Він уже повертався додому. Його збила автівка. Його аж в лобове скло автівки закинуло. Був дуже сильний удар”, – розповідає батько Сергія Олександр.

За словами батька, у сина діагностували переломи ноги, та щелеп:

 “Нижня щелепа – три перелома. Верхню взагалі вирвало. Він зараз через трубку дихає. Треба робити операції і терміново потрібні донори”, – додає батько.

Уже на завтра чоловіку необхідні 8 донорів рідкісної IV(+) групи крові, аби лікарі могли його прооперувати.

Контактний телефон:

Батько: 098 39 95 083

Консультація стосовно донорства:

Координатор обласного осередку АМДУ Ольга Ткаченко: 099 441 39 14, 097 188 70 09

Поширити:

Залишити коментар:

коментар