У Кропивницькому троє спритників налагодили виробництво і продаж “паленої” горілки

Співробітниками податкової міліції Кіровоградської області  викрито чергове підпільне виробництво небезпечних для здоров`я людей горілчаних виробів, яке організували троє мешканців м. Кропивницький.

За зазначеним фактом слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Кіровоградській області у липні цього року відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 204 КК України, повідомляє прес-служба відомства.

Над технологію виготовлення злочинці не переймалися – змішували спирт з водою у звичайному гаражі одного з гаражних кооперативів м. Кропивницький, розливали у поліетиленову тару та реалізовували кропивничанам та гостям міста.

Під час проведення обшуків з незаконного обігу вилучено етиловий спирт для приготування горілчаних виробів, в кількості  30л., вже готової для продажу алкогольної продукції в кількості 1605 л., та обладнання, за допомогою якого підприємливі чоловіки розфасовували незаконно виготовлені алкогольні напої. Як з’ясувалося, підприємливі ділки ще й підторговували контрабандними цигарками, яких з незаконного обігу вилучено  більш трьох тисяч пачок.

Всього співробітниками податкової міліції в ході проведення обшуків з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів загальною вартістю 227,4 тис. гривень.

Наразі триває досудове слідство.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар