Електронні декларації для чиновників Кіровоградщини стають обов’язковими

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Із 15 серпня чиновники Кіровоградщини мають у обов’язковому порядку декларувати свої доходи у електронній формі. Про це повідомив сьогодні, 1 серпня, під час апаратної наради голови ОДА, заступник керівника апарату, начальника відділу управління персоналом апарату ОДА Віталій Линник.

“Це означає, що усі посадовці, від голови ОДА – до начальників підрозділів РДА, мають обов’язково раз на рік декларувати свої доходи. Також декларація подається при звільненні, прийомі на роботу, при переході на іншу посаду”, – зауважив Віталій Линник, доповідаючи про запровадження системи електронного декларування доходів та статків державних службовців.

Офіційна система подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, буде доступною з 15 серпня. Чиновники матимуть 60 днів для заповнення декларація за 2015 рік. З 2017 року термін подачі залишиться традиційним – до 1 квітня.

Також Національним агенством запобігання корупції було розроблено своєрідний “тренажер” для заповнення декларації, який доступний за посиланням.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар